ΕΣΠΑ Banner
Pieria Strom - About - Εταιρεία - Ιστορία
45+ χρόνια καινοτομίας
100% ελληνικό προϊόν

Κατασκευάζουμε στρώματα από ποιοτικά υλικά, έτοιμα να σας χαρίσουν ένα ξεκούραστο και απόλυτα υγιεινό ύπνο. Η πολυετής μας εμπειρία σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μας δίνουν τη δυνατότητα να προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε απαίτησή σας.

Pieria Strom - About - Εταιρεία - Ιστορία

Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά υφάσματα και υλικά, ώστε να δημιουργούμε χειροποίητα στρώματα ύπνου που παραμένουν φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κάθε τεχνολογία που επιλέγουμε έχει πάντα ως προτεραιότητα την κορυφαία αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και την ικανότητα του στρώματος να προσαρμόζεται στην επιθυμητή θερμοκρασία κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από την εποχή.

Εξελισσόμαστε διαρκώς, παρέα με τις καινοτόμες τάσεις κάθε εποχής, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας ιδανικά συστήματα στήριξης σε κάθε στρώμα ύπνου που κατασκευάζουμε.

Επιλέξτε το στρώμα που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας προτιμήσεις. Εμείς αναλαμβάνουμε να το κατασκευάσουμε και να σας το στείλουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος κι αν βρίσκεστε.

Διαλέξτε το στρώμα που ταιριάζει σε εσάς

δειτε τα προιοντα