ΕΣΠΑ Banner

Όλα τα μαξιλάρια μας διαθέτουν κάλυμμα από βαμβακερό ύφασμα εσωτερικά, με περιμετρικό φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και πλύσιμο. Το κάλυμμα προστατεύει τα υλικά του προϊόντος και του επιτρέπει να αναπνέει.

Μπορείτε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ύπνου σας με αποσπώμενα και πλενόμενα καλύμματα, ειδικά για μαξιλάρια! Επιλέξτε ανάμεσα σε: Αloe vera, για ειδική προστασία από τα ακάρεα, ύφασμα modal, σε περίπτωση που θέλετε μία πιο δροσερή αίσθηση καθώς κοιμάστε, ή hemp που διατηρεί το ύφασμα μόνιμα φρέσκο, υγιεινό και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Μαξιλάρι ύπνου - Memory Green Bio

Memory Green Bio

Το μαξιλάρι Memory Green Bio και Memory Green Bio Maxi είναι ιδανικό για εσάς που σας αρέσει να κοιμάστε ανάσκελα η στο πλάι και προτιμάτε τα μέτρια και ψηλά μαξιλάρια. Συνδυάσαμε το memory foam με πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές για ένα φυσικό προϊόν που σας υποστηρίζει σωστά καθώς κοιμάστε.

Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του ύπνου σας, εμπλουτίσαμε αυτό το μαξιλάρι με έναν μοναδικό συνδυασμό από αιθέρια έλαια και βότανα που χαλαρώνουν και αναζωογονούν.

Οι τρύπες που υπάρχουν στο εσωτερικό του μαξιλαριού βοηθούν στον σωστό αερισμό και μειώνουν την πίεση που δέχεται συνήθως ο αυχένας. Έτσι, μπορείτε να ξαπλώνετε, χωρίς να δημιουργούνται τα σημεία πίεσης που σας κουράζουν και σας καταπονούν.

Διαστάσεις: Memory Green Bio: 72x42x15cm. Memory Green Bio Maxi : 72x42x18cm.
Ενδέχεται να υπάρξει μικρή διαφοροποίηση στις διαστάσεις, λόγω φύσεως των υλικών.

Memory Green Bio Duo

Ένα ξεχωριστό μαξιλάρι δύο σκληροτήτων, για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στον ύπνο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και από τις δύο πλευρές του, ανάλογα με τον βαθμό σκληρότητας που επιθυμείτε κάθε φορά.

Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του ύπνου σας, εμπλουτίσαμε αυτό το μαξιλάρι και στις δύο πλευρές του με έναν μοναδικό συνδυασμό από αιθέρια έλαια και βότανα που χαλαρώνουν και αναζωογονούν.

Οι τρύπες που υπάρχουν στο εσωτερικό του μαξιλαριού βοηθούν στον σωστό αερισμό και μειώνουν την πίεση που δέχεται συνήθως ο αυχένας. Έτσι, μπορείτε να ξαπλώνετε, χωρίς να δημιουργούνται τα σημεία πίεσης που σας κουράζουν και σας καταπονούν.

Μαξιλάρι ύπνου - Memory Green Bio Duo
Μαξιλάρι ύπνου - Memory Gel Comfort

Gel Comfort

Δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη χαλάρωση.Το μαξιλάρι memory foam Gel Comfort είναι η ιδανική επιλογή για άτομα που υποφέρουν από παθήσεις του αυχένα ή ιδρώνουν στον ύπνο τους. Η ειδική σύνθεσή του, από προηγμένο μη τοξικό gel, τού επιτρέπει να παραμένει διαρκώς δροσερό* και να προσαρμόζεται σύμφωνα με την ανατομία του αυχένα. Υποστηρίζει ομοιόμορφα το κεφάλι, ενώ δε χάνει την ανατομική του συμπεριφορά με την πάροδο του χρόνου.

Το Gel comfort χρειάζεται περίπου τρεις ώρες για να ζεσταθεί. Έπειτα, σταθεροποιείται σε μία θερμοκρασία λίγων βαθμών χαμηλότερη από εκείνη του σώματος, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών.

Διαστάσεις:Gel Comfort: 72x42x12cm.
Ενδέχεται να υπάρξει μικρή διαφοροποίηση στις διαστάσεις, λόγω φύσεως των υλικών.

Memory Soya

Ένα μαξιλάρι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα για την προσθήκη σόγιας, που σας προσφέρει πλήρη αντιμικροβιακή και υποαλλεργική προστασία.

Το  Memory Soya, χάρη στην κατασκευή του από 100% memory foam, εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται σε κεφάλι και αυχένα και χαλαρώνει τους μύες. Έτσι, αγκαλιάζει απόλυτα τις καμπύλες, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει σωστά τον αυχένα.

Το κλασικό σχήμα του με επιπλέον τομές ενισχύει τη χαλάρωση της αυχενικής μοίρας και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον αυχένα, για να σας προσφέρει σωστή στήριξη καθώς κοιμάστε. Οι χαρακτηριστικές ραβδώσεις τού επιτρέπουν να αναπνέει και λειτουργούν ως ζώνες επιπρόσθετης στήριξης.

Διαστάσεις:Memory Soya: 70x40x13cm.
Ενδέχεται να υπάρξει μικρή διαφοροποίηση στις διαστάσεις, λόγω φύσεως των υλικών.

Μαξιλάρι ύπνου - Memory Soya
Μαξιλάρι ύπνου - Memory Clean

Clean Memory

Απολαύστε στιγμές ευεξίας, καθώς κοιμάστε, μέσα από την υγιεινή και την άνεση που σας  εγγυάται το Clean Memory Foam και Clean Memory Foam Maxi.

Το Clean Memory είναι ένα καινοτόμο μαξιλάρι που, εκτός από το ότι δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ξεκούρασης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ιατρικούς σκοπούς.

Θέλαμε να προσφέρουμε ένα μαξιλάρι για τους πιο απαιτητικούς στον ύπνο, που αναζητούν ένα άνετο προϊόν από κάθε άποψη, που θα τους προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και καθαριότητα. Η ειδική του σύνθεση σας επιτρέπει να το πλένετε στο χέρι και στο πλυντήριο χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν φθορές, όπως με άλλα μαξιλάρια.*

Η χαρακτηριστική διάτρηση σε όλο το υλικό του, διασφαλίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος καθώς και την βέλτιστη κατανομή του βάρους. Ο ανατομικός του σχεδιασμός, το χαμηλό ύψος καθώς και η οικολογική φύση του μαξιλαριού, το καθιστά απόλυτα ιδανικό για παιδιά. Με το Clean Memory θα ξυπνάτε κάθε φορά καθαροί από κούραση και έγνοιες.

*Ο μέγιστος αριθμός πλύσεων που συνιστά ο κατασκευαστής είναι επτά πλύσεις στους 30°, σε πρόγραμμα για ευαίσθητα.

Διαστάσεις: Clean Memory: 72x42x9cm. Κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών και εφήβους.
Clean Memory Maxi: 72x42x15cm. Κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες.
Ενδέχεται να υπάρξει μικρή διαφοροποίηση στις διαστάσεις, λόγω φύσεως των υλικών.