ΕΣΠΑ Banner

Άνεση σε δύο πλευρές

Το στρώμα Baby Cocolatex έχει δύο πλευρές διαφορετικής σκληρότητας. Έτσι, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε κάθε φορά, μαζί με το μωρό σας ό,τι ταιριάζει περισσότερο. Το latex foam προσφέρει σωστό αερισμό στο εσωτερικό του στρώματος, ώστε να προσφέρεται πάντα η απαραίτητη προστασία από ακάρεα και βακτήρια.

Ισχυρή στήριξη

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του σώματος, καθώς το βρέφος σας αναπτύσσεται και μεγαλώνει. Με το Baby Cocolatex, κάθε φορά που αφήνετε το μωρό σας στο κρεβατάκι του θα γνωρίζετε ότι ξαπλώνει σε δύο επίπεδα latex foam και κοκοφοίνικα εμπλουτισμένου με latex. Κάθε ένα από αυτά έχουν προστεθεί για να προσφέρουν μία σκληρή αίσθηση και τη σωστή στήριξη που χρειάζεται το σώμα.

Αναπαυτικό και υγιεινό

Ο συνδυασμός φυσικών υλικών που επιλέξαμε χαρίζουν έναν αναπαυτικό και υγιεινό ύπνο χωρίς ενοχλητικά σημεία πίεσης στο σώμα. Ο αέρας του στρώματος ανανεώνεται εσωτερικά με τη φυσική κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, όπως ακάρεα.

Οργανική κάλυψη

Το κάλυμμα του Baby Cocolatex είναι από οργανικό βαμβάκι και απαλλαγμένο από τοξικά χημικά. Επιλέξαμε αυτό το φυσικό υλικό για να ενισχύσουμε την αίσθηση φρεσκάδας του στρώματος και να προσθέσουμε ένα φίλτρο προστασίας που διευκολύνει τη συντήρηση και την υγιεινή του. Διαθέτει περιμετρικό φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και πλύσιμο.

Στρώμα ύπνου Baby Cocolatex
  • Ύφασμα Organic Cotton
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Latex foam
  • Cocolatex
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Organic Cotton
Τομή Υλικών - Βρεφικό Στρώμα ύπνου Baby Cocolatex

Τα υλικά μας

Cocolatex

Cocolatex

Ό,τι πιο αγνό αυτή τη στιγμή στον χώρο του ύπνου. Ο συνδυασμός του 100% φυσικού υγρού Καουτσούκ (Latex) και καρύδας προσφέρει ορθοπεδική στήριξη και άριστη μόνωση. Εξασφαλίζει τη βέλτιστη κυκλοφορία αέρα και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών (ακάρεα).

Latex

Latex

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις. Προσφέρει εξαιρετική ευθυγράμμιση και στήριξη, καθώς ξαπλώνετε. Η διάτρητη επιφάνειά του συμβάλλει στον διαρκή εξαερισμό του στρώματος, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Ύφασμα Organic Cotton

Ύφασμα Organic Cotton

Κάλυμμα απαλλαγμένο από τοξικά υλικά. Προσφέρει προστασία από ακάρεα, αίσθηση δροσιάς και συμβάλλει στη διατήρηση της δικής σας ιδανικής θερμοκρασίας.