ΕΣΠΑ Banner

Αντιαλλεργικό και υγιεινό

Τα υλικά του Baby Foam είναι αντιαλλεργικά και πάντα με σκοπό να κρατούν τα ακάρεα, καθώς και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς του περιβάλλοντος μακριά.

Σταθερό στην ξεκούραση

Ο αφρός μεγάλης πύκνωσης είναι ελαστικός και, ταυτόχρονα, σταθερός. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει κράτημα στο σώμα ώστε να μην βουλιάζει το σώμα παραπάνω από όσο πρέπει. Έτσι, γίνεται η ιδανική συντροφιά στην ξεκούραση του βρέφους σας.

Ευκολία και ανθεκτικότητα

Το στρώμα χαρακτηρίζεται για το μειωμένο βάρος του, κάτι που σας διευκολύνει να το μετακινείτε εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία. Τα υλικά του έχουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα των χρόνων, ενώ το ύφασμά του αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Δεν είναι τυχαίο που το στρώμα Baby Foam θεωρείται μία value-for-money επιλογή.

Χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου

Σφραγίζουμε το άνετο περιβάλλον που δημιουργήσαμε με το ύφασμα meditation, το οποίο μειώνει τις επιπτώσεις στρες απομακρύνοντας τον στατικό ηλεκτρισμό από το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό σας, διατηρεί την ηρεμία του καθώς απολαμβάνει έναν ξεκούραστο ύπνο.

Στρώμα ύπνου Baby Foam
  • Ύφασμα Meditation
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Special foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Meditation
Τομή Υλικών - Βρεφικό Στρώμα ύπνου Baby Foam

Τα υλικά μας

Foam

Foam

Κατασκευασμένος για να προσφέρει ελαστικότητα και σωστό αγκάλιασμα, σε προσιτή τιμή. Το στρώμα παραμένει φρέσκο και δροσερό, ενώ είναι ικανό να προσαρμόζεται και να στηρίζει κάθε κίνηση.

Ύφασμα meditation

Ύφασμα Meditation

Δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον διαλογισμού, καθώς κοιμάστε. Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού μαγνητικού πεδίου του σώματος, απομακρύνοντας την ενεργειακή ρύπανση και το στρες που δημιουργεί ο στατικός ηλεκτρισμός σε όλο το σώμα.