ΕΣΠΑ Banner

Αντιαλλεργικό και υγιεινό

Τα υλικά του Baby Latex Foam είναι αντιαλλεργικά και πάντα με σκοπό να κρατούν τα ακάρεα, καθώς και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς του περιβάλλοντος μακριά.

Ευκολία και ανθεκτικότητα

Το στρώμα χαρακτηρίζεται για το μειωμένο βάρος του, κάτι που σας διευκολύνει να το μετακινείτε εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία. Τα υλικά του έχουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα των χρόνων, ενώ το ύφασμά του αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Έχουμε λάβει υπόψη όλα όσα μπορούν να σας διευκολύνουν στη φροντίδα του μωρού σας.

Ορθοπεδική στήριξη

Ο αφρός του στρώματος προσφέρει μεγάλη στήριξη στα σημεία που ασκούν περισσότερη πίεση ώστε να μην βουλιάζει το σώμα. Το υλικό latex foam προσφέρει στην πλάτη και στον αυχένα τη στήριξη που τους χρειάζεται, συμβάλλοντας στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας.

Χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου

Σφραγίζουμε το αφράτο και άνετο περιβάλλον που δημιουργήσαμε με το ύφασμα meditation, το οποίο μειώνει τις επιπτώσεις στρες απομακρύνοντας τον στατικό ηλεκτρισμό από το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό σας, διατηρεί την ηρεμία του καθώς απολαμβάνει έναν ξεκούραστο ύπνο.

Στρώμα ύπνου Baby Latex Foam
  • Ύφασμα Meditation
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Latex foam
  • Special foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Meditation
Τομή Υλικών - Βρεφικό Στρώμα ύπνου Baby Latex Foam

Τα υλικά μας

Foam

Foam

Κατασκευασμένος για να προσφέρει ελαστικότητα και σωστό αγκάλιασμα, σε προσιτή τιμή. Το στρώμα παραμένει φρέσκο και δροσερό, ενώ είναι ικανό να προσαρμόζεται και να στηρίζει κάθε κίνηση.

Latex

Latex

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις. Προσφέρει εξαιρετική ευθυγράμμιση και στήριξη, καθώς ξαπλώνετε. Η διάτρητη επιφάνειά του συμβάλλει στον διαρκή εξαερισμό του στρώματος, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Ύφασμα meditation

Ύφασμα Meditation

Δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον διαλογισμού, καθώς κοιμάστε. Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού μαγνητικού πεδίου του σώματος, απομακρύνοντας την ενεργειακή ρύπανση και το στρες που δημιουργεί ο στατικός ηλεκτρισμός σε όλο το σώμα.