ΕΣΠΑ Banner

Αίσθηση φροντίδας

Δημιουργήστε ένα περιβάλλον απόλυτης φροντίδας και την προστασίας για το μωρό σας, ικανό να συνεισφέρει στον ποιοτικό ύπνο και την υγιή ανάπτυξή του. Το latex foam προσφέρει μέτρια αίσθηση και σωστό αερισμό στο εσωτερικό του στρώματος, καθώς και προστασία από ακάρεα και βακτήρια.

Φυσικό προϊόν

Το latex foam εξάγεται από το καουτσούκ Hevea Brasiliensis. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του ικανότητα να ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Έτσι, το μωρό σας θα απολαμβάνει τη ζέστη που χρειάζεται τον χειμώνα και την αντίστοιχη δροσιά του καλοκαιριού.

Στήριξη

Τα στρώματα από latex foam έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα και ελαστικότητα, προσφέροντας ανατομική στήριξη στη σπονδυλική στήλη και απαλή αίσθηση στον ύπνο. Η μεγάλη πύκνωση βοηθά στη σωστή κατανομή του βάρους.

Εύκολη καθαριότητα και συντήρηση

Το ύφασμα του Baby Latex είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι, δίνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας και προστασία από ακάρεα. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού σας. Διαθέτει περιμετρικό φερμουάρ, ώστε να μπορείτε να το αφαιρείτε εύκολα και να το πλένετε όσο συχνά χρειάζεται, χωρίς κόπο.

Απαλλαγμένο από τοξικά χημικά

Επιλέγουμε όλα μας τα υλικά με φροντίδα, έχοντας ως προτεραιότητα να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον ύπνου, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες που μπορεί να βλάψουν την υγεία του μωρού σας.

Προστασία και Υγιεινή

Το Latex περιέχει, από φυσικού του, αντιαλλεργικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Η φυσική κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας λειτουργεί ως σύστημα εξαερισμού του στρώματος, διατηρώντας τόσο το μωρό σας, όσο και το στρώμα του σε σταθερή και άνετη θερμοκρασία.

Στρώμα ύπνου Baby Latex
  • Ύφασμα Organic Cotton
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Latex foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Organic Cotton
Τομή Υλικών - Βρεφικό Στρώμα ύπνου Baby Latex

Τα υλικά μας

Latex

Latex

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις. Προσφέρει εξαιρετική ευθυγράμμιση και στήριξη, καθώς ξαπλώνετε. Η διάτρητη επιφάνειά του συμβάλλει στον διαρκή εξαερισμό του στρώματος, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Ύφασμα Organic Cotton

Ύφασμα Organic Cotton

Κάλυμμα απαλλαγμένο από τοξικά υλικά. Προσφέρει προστασία από ακάρεα, αίσθηση δροσιάς και συμβάλλει στη διατήρηση της δικής σας ιδανικής θερμοκρασίας.