ΕΣΠΑ Banner

Η κλωστική κάνναβη (hemp) είναι φυσικά ανθεκτική στην υγρασία και τη μούχλα, γεγονός που καθιστά αυτή τη σειρά στρωμάτων ιδανική σε υγρά κλίματα. Χρησιμοποιήσαμε φυσικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας για να σας προσφέρουμε στρώματα απαλλαγμένα από χημικά, ικανά να προσφέρουν απαράμιλλη άνεση.

Στρώμα Hemp - Κάνναβη - Diamond

Diamond

Ένα εξαιρετικά ανατομικό στρώμα, με ενσωματωμένο ανώστρωμα και σκοπό να σας προσφέρει extra απαλότητα και άνεση με μία μόνο αγορά.

Στρώμα Hemp - Κάνναβη - Enjoy

Enjoy

Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήσαμε, αλληλεπιδρά ομαλά με το σώμα σας, κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση στην επιφάνειά του.

Στρώμα Hemp - Κάνναβη - Free

Free

Ένα στρώμα είναι ελαφρύ στη μετακίνηση και ταυτόχρονα ισχυρό για να στηρίξει οποιοδήποτε σωματικό βάρος.

Στρώμα Hemp - Κάνναβη - Strong

Strong

Μία ιδανική επιλογή για υπέρβαρα άτομα, καθώς και για εσάς που θέλετε να ξαπλώνετε σε μία σκληρή επιφάνεια, ενώ κοιμάστε.

Γιατί να επιλέξω ένα στρώμα Hemp;

Η κλωστική κάνναβη (hemp) είναι ένα έξυπνο φυσικό υλικό, υψηλής ανθεκτικότητας, που προσφέρει στο στρώμα σας υγιεινή προστασία και μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Έτσι, τα στρώματα της σειράς Hemp:

  • Απορροφούν και αποβάλλουν άμεσα την υγρασία από τον ιδρώτα, που παράγει το σώμα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • Προστατεύουν φυσικά το στρώμα σας από ακάρεα και μικροοργανισμούς.
  • Έχουν ένα προστατευτικό κάλυμμα που είναι τρεις φορές πιο ισχυρό από το βαμβάκι και δύο φορές πιο ανθεκτικό στην τριβή, ενισχύοντας τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας.
Στρώμα ύπνου Organic