ΕΣΠΑ Banner

Hard ή Memory;

Το Memory Hover έχει δύο πλευρές και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε. Στη μία πλευρά θα βρείτε το υλικό Hard Foam, που προσφέρει ορθοπεδική συμπεριφορά και στην άλλη το υλικό Memory, για ανατομική συμπεριφορά. Καθώς οι ανάγκες μας αλλάζουν, μαζί με εμάς, είναι καλό να έχουμε ένα στρώμα που μας συντροφεύει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αγκαλιάζει το σώμα

Το Memory Hover δημιουργεί για εσάς και το σώμα σας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου. Το υλικό memory foam έχει την ιδιότητα να παίρνει το σχήμα του σώματός σας, χωρίς να του δημιουργεί σημεία πίεσης. Με αυτόν τον τρόπο οι πόνοι και τα μουδιάσματα που δημιουργούνται σε ένα σκληρό στρώμα εξομαλύνονται.

Σταθερή ξεκούραση

Ο σκληρός αφρός που βρίσκεται στο κέντρο του στρώματος προσφέρει μεγάλη στήριξη στα σημεία που ασκούν περισσότερη πίεση. Το σώμα σας παραμένει σταθερά στην επιφάνεια και δε βουλιάζει, καθώς ξεκουράζεστε, από όποια πλευρά του στρώματος Memory Hover κι αν επιλέξετε.

Αίσθηση χαλάρωσης

Χρησιμοποιήσαμε για το Memory Hover το ύφασμα διαλογισμού, για να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες. Τα υφάσματα στρώματος διαλογισμού παρέχουν ένα πιο χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου, καθώς μειώνουν τις επιπτώσεις στρες που προκαλούνται λόγω του στατικού ηλεκτρισμού και προστατεύει το στρώμα από την ανάπτυξη βλαβερών μικροοργανισμών.

Στρώμα ύπνου Memory Hover
  • Ύφασμα Meditation
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Memory foam
  • Hard foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Organic Cotton
Τομή Υλικών - Στρώμα ύπνου Memory Hover

Τα υλικά μας

Foam

Foam

Κατασκευασμένος για να προσφέρει ελαστικότητα και σωστό αγκάλιασμα, σε προσιτή τιμή. Το στρώμα παραμένει φρέσκο και δροσερό, ενώ είναι ικανό να προσαρμόζεται και να στηρίζει κάθε κίνηση.

Memory Foam

Memory Foam

Ό,τι πιο ανατομικό έχει εφευρεθεί παγκοσμίως για τον ύπνο σας. Σχεδιασμένο επιστημονικά από τη NASA, για άνετο ύπνο που δε δημιουργεί σημεία πίεσης στο σώμα. Τα υλικά του διατηρούν το στρώμα δροσερό το καλοκαίρι, ενώ προλαμβάνουν την ανάπτυξη ακαρέων και άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ύφασμα meditation

Ύφασμα Meditation

Δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον διαλογισμού, καθώς κοιμάστε. Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού μαγνητικού πεδίου του σώματος, απομακρύνοντας την ενεργειακή ρύπανση και το στρες που δημιουργεί ο στατικός ηλεκτρισμός σε όλο το σώμα.