ΕΣΠΑ Banner

Άνεση σε δύο πλευρές

Το στρώμα Cocolatex έχει δύο πλευρές διαφορετικής σκληρότητας. Έτσι, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε κάθε φορά, σας ό,τι ταιριάζει περισσότερο. Το latex foam που βρίσκεται και από τις δύο πλευρές προσφέρει σωστό αερισμό στο εσωτερικό του στρώματος, ώστε να προσφέρεται πάντα η απαραίτητη προστασία από ακάρεα και βακτήρια.

Στήριξη 5 επιπέδων

Αφεθείτε πάνω σε πέντε επίπεδα φυσικού latex και κοκοφοίνικα εμπλουτισμένου με latex. Τα δύο φύλα κοκοφοίνικα σε συνδυασμό με το κεντρικό latex του στρώματος προσφέρουν σκληρή αίσθηση και καλή στήριξη στο σώμα. Όλα αυτά μαζί προσφέρουν μία σκληρή αίσθηση και τη σωστή στήριξη που χρειάζεται το σώμα.

Αναπαυτικό και υγιεινό

Τα φυσικά υλικά που επιλέξαμε χαρίζουν έναν αναπαυτικό και υγιεινό ύπνο χωρίς ενοχλητικά σημεία πίεσης στο σώμα. Ο αέρας του στρώματος ανανεώνεται εσωτερικά με τη φυσική κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, όπως ακάρεα.

Οργανική κάλυψη

Το κάλυμμα του Cocolatex είναι από οργανικό βαμβάκι και απαλλαγμένο από τοξικά χημικά. Επιλέξαμε αυτό το υλικό για να ενισχύσουμε την αίσθηση φρεσκάδας του στρώματος και να προσθέσουμε ένα φίλτρο προστασίας που διευκολύνει τη συντήρηση και την υγιεινή του. Διαθέτει περιμετρικό φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και πλύσιμο. Δημιουργήσαμε αυτό το στρώμα και σε Baby έκδοση για το κρεβατάκι του μωρού σας. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Στρώμα ύπνου Cocolatex
  • Ύφασμα Organic Cotton
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Latex foam
  • Cocolatex
  • Latex foam
  • Cocolatex
  • Latex foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Organic Cotton
Τομή Υλικών - Στρώμα ύπνου Cocolatex

Τα υλικά μας

Cocolatex

Cocolatex

Ό,τι πιο αγνό αυτή τη στιγμή στον χώρο του ύπνου. Ο συνδυασμός του 100% φυσικού υγρού Καουτσούκ (Latex) και καρύδας προσφέρει ορθοπεδική στήριξη και άριστη μόνωση. Εξασφαλίζει τη βέλτιστη κυκλοφορία αέρα και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών (ακάρεα).

Latex

Latex

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις. Προσφέρει εξαιρετική ευθυγράμμιση και στήριξη, καθώς ξαπλώνετε. Η διάτρητη επιφάνειά του συμβάλλει στον διαρκή εξαερισμό του στρώματος, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Ύφασμα Organic Cotton

Ύφασμα Organic Cotton

Βαμβακερό αντιβακτηριακό ύφασμα σε μπεζ χρώμα, που προσφέρει μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Αναπνέει και ρυθμίζει τη θερμοκρασία, καθιστώντας το μία έξυπνη επιλογή, ειδικά αν ζεσταίνεστε τη νύχτα.