ΕΣΠΑ Banner

Αναπνέει φυσικά

Το φυσικό υλικό latex foam επιτρέπει στο στρώμα να αναπνέει στο εσωτερικό του. Επιπρόσθετα, προσφέρει στην πλάτη και στον αυχένα τη στήριξη που τους χρειάζεται. Ο ύπνος είναι ποιοτικός και το σώμα ξεκουράζεται, χωρίς να καταπονείται.

Ανθεκτικότητα δύο πλευρών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Latex Ocean και από τις δύο πλευρές του, έχοντας σε κάθε περίπτωση ένα στρώμα με σκληρή αίσθηση και σωστό αερισμό στο εσωτερικό του. Σας δίνουμε τη δυνατότητα λοιπόν να αλλάζετε, χωρίς να αναρωτιέστε ποια πλευρά είναι καλύτερη.

Σταθερή ξεκούραση

Ο σκληρός αφρός που βρίσκεται στο κέντρο του στρώματος προσφέρει μεγάλη στήριξη στα σημεία που ασκούν περισσότερη πίεση. Το σώμα σας παραμένει σταθερά στην επιφάνεια και δε βουλιάζει, καθώς ξεκουράζεστε.

Ευκολία και αντοχή

Το στρώμα Latex Ocean είναι ένα στρώμα που αντέχει στην απαιτητική χρήση και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει κάτι με το παραμικρό. Είναι πολύ ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να το μετακινήσετε εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία.

Χωρίς στρες

Χρησιμοποιήσαμε για το Latex Ocean το ύφασμα διαλογισμού που απομακρύνει τον στατικό ηλεκτρισμό από το σώμα, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στρες που μπορεί να προκαλέσει. Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου που θα σας συντροφεύει για για χρόνια.

Στρώμα ύπνου Latex Ocean
  • Ύφασμα Meditation
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Latex foam
  • Hard foam
  • Latex foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Meditation
Τομή Υλικών - Στρώμα ύπνου Latex Ocean

Τα υλικά μας

Foam

Foam

Κατασκευασμένος για να προσφέρει ελαστικότητα και σωστό αγκάλιασμα, σε προσιτή τιμή. Το στρώμα παραμένει φρέσκο και δροσερό, ενώ είναι ικανό να προσαρμόζεται και να στηρίζει κάθε κίνηση.

Latex

Latex

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις. Προσφέρει εξαιρετική ευθυγράμμιση και στήριξη, καθώς ξαπλώνετε. Η διάτρητη επιφάνειά του συμβάλλει στον διαρκή εξαερισμό του στρώματος, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Ύφασμα meditation

Ύφασμα Meditation

Δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον διαλογισμού, καθώς κοιμάστε. Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού μαγνητικού πεδίου του σώματος, απομακρύνοντας την ενεργειακή ρύπανση και το στρες που δημιουργεί ο στατικός ηλεκτρισμός σε όλο το σώμα.