ΕΣΠΑ Banner

Ποιότητα και προστασία

Η ειδική σύνθεση του latex foam επιτρέπει τη φυσική ροή και την ανανέωση του αέρα στο εσωτερικό του, που δημιουργείται με τη φυσική κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προσφέρει μαλακή αίσθηση στο δέρμα και σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας, προστατεύοντας το στρώμα σας από ακάρεα και βακτήρια.

Άνετος και ξεκούραστος ύπνος

Τα στρώματα από latex foam έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα και ελαστικότητα. Οι ιδιότητες αυτές προσφέρουν σωστή στήριξη στη σπονδυλική στήλη και απαλή αίσθηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το βάρος σας κατανέμεται σωστά, χωρίς να δημιουργούνται σημεία πίεσης και καταπόνησης των μυών. Το σώμα χαλαρώνει και έχει ό,τι χρειάζεται για να ξεκουραστεί.

Φυσικό Υλικό

Το latex δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο, και δε συνδυάζεται με κανένα άλλο υλικό. Είναι τόσο αγνό, που χρησιμοποιείται σε στρώματα κατάλληλα για παιδιά. Επιπρόσθετα, έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Αίσθηση δροσιάς

Για το Latex επιλέξαμε κάλυμμα κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι και απαλλαγμένο από τοξικά χημικά. Θέλαμε να σφραγίσουμε με φυσικό τρόπο την αίσθηση φρεσκάδας που μπορεί να σας προσφέρει αυτή σας η επιλογή. Το κάλυμμα διαθέτει περιμετρικό φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και πλύσιμο, ενώ ενισχύει την προστασία από ακάρεα.

Στρώμα ύπνου Latex
  • Ύφασμα Organic Cotton
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Latex foam
  • Βαμβακερή κάλτσα
  • Ύφασμα Organic Cotton
Τομή Υλικών - Στρώμα ύπνου Latex

Τα υλικά μας

Latex

Latex

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις. Προσφέρει εξαιρετική ευθυγράμμιση και στήριξη, καθώς ξαπλώνετε. Η διάτρητη επιφάνειά του συμβάλλει στον διαρκή εξαερισμό του στρώματος, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Ύφασμα Organic Cotton

Ύφασμα Organic Cotton

Βαμβακερό αντιβακτηριακό ύφασμα σε μπεζ χρώμα, που προσφέρει μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Αναπνέει και ρυθμίζει τη θερμοκρασία, καθιστώντας το μία έξυπνη επιλογή, ειδικά αν ζεσταίνεστε τη νύχτα.